День відкритих дверей

Авторkpnu

День відкритих дверей

1.02.2020 року факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка разом з іншими факультетами провів День відкритих дверей. Усі бажаючі мали змогу ознайомитися з різними спеціальностями, якими можна опанувати, з особливостями навчання та перспективами працевлаштування. Після презентації факультету та виступу декана, кандидата психологічних наук, доцента Співака В.І., усі ми мали можливість попрацювати з бажаючими на локаціях. Представляючи спеціальність 016 Спеціальна освіта Олігофренопедагогіка. Спеціальна психологія / Логопедія, нам із студентами було приємно, що майбутні абітурієнти приїхали зі своїми батьками з Львівщини, Чернівеччини, Івано-Франківщини, Тернопільщини, Вінничини, розповідали про своїх знайомих, друзів, які уже закінчили навчання у нас і про їхні позитивні згадки про викладачів, кафедру та навчання. Приємно було бачити, що наші місцеві корекційні педагоги, у яких зовсім недавно викладачі нашої кафедри проводили науково-практичні семінари і тренінги, прийшли зі своїми дітьми-випускниками.
Щиро дякую усім викладачам нашого факультету за творчість і співпрацю. Окрема подяка студентам ІІІ курсу моєї рідної групи Владі Джурик і Вікторії Яремі. Мені з Вами, як завжди, працювалося результативно, весело і комфортно.
Бажаю усім спеціальностям і усім факультетам нашого рідного університету успішної вступної кампанії і багато хороших студентів!!! Нехай процвітає наш університет!!!

                                                                                                                                                             канд. пед. наук, доцент                                О.І.Дмітрієва

Про автора

kpnu administrator