Навчально-реабілітаційному центру «Левеня» – 25 років!

АвторЧопік Олена

Навчально-реабілітаційному центру «Левеня» – 25 років!

11-12 червня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри спеціальної та інклюзивної освіти взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн конференції з міжнародною участю «Зміна підходів до освіти дітей з особливими освітніми потребами: 25 років досвіду» на базі комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня».

У конференції, присвяченій 25-річчю з часу заснування «Левеня», взяли участь представники профільних міністерств і реабілітаційних центрів України, народні депутати України, обласна влада, освітяни й громадськість, представники Львівської обласної ради, які привітали центр з ювілеєм.

Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» є одним з найкращих закладів в Україні для дітей з порушеннями зору. Сьогодні  центр є майданчиком для апробацій нових ідей, змін, інновацій та творчості.

Колектив кафедри спеціальної та інклюзивної освіти щиро вітає директора навчально-реабілітаційного центру «Левеня», кандидата педагогічних наук, президента ГО «Всеукраїнська асоціація працівників спеціальної та інклюзивної освіти» Віру Ремажевську та колектив навчально-реабілітаційного центру «Левеня» з чудовим ювілеєм! Бажаємо вам успіхів і натхнення у роботі, процвітання вашому центру! Щиро дякуємо за тісну співпрацю і дружні стосунки протягом 25 років!

Про автора

Чопік Олена editor