Архів за місяць Вересень 2024

АвторЧопік Олена

Екскурсія першокурсників у музей історії КПНУ імені Івана Огієнка

Першокурсники спеціальності 016 Спеціальна освіта, що навчаються за освітньою програмою «Корекційна психопедагогіка та інклюзивне навчання», відвідали музей історії Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Здобувачі мали змогу доторкнутися до історії, побачити цікаві архівні документи та унікальні експонати, урядові нагороди та відзнаки університету тощо.

Дякуємо директору музею історії Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Ірині Паур за цікаву екскурсію!

АвторЧопік Олена

Зустріч-дискусія на тему: «Академічна доброчесність: принципи реалізації»

12 вересня 2024 року в межах виробничої дослідницької практики зі спеціальності член комісії з питань академічної доброчесності Михальська Ю.А. провела зустріч-дискусію на тему: «Академічна доброчесність: принципи реалізації» зі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта зі спеціалізації 016.02 Олігофренопедагогіка. Здобувачів вищої освіти було ознайомлено з принципами академічної доброчесності, особливу увагу приділили «академічному плагіату», можливостям виявлення академічного плагіату у науковій роботі.

 

АвторЧопік Олена

Зустріч здобувачів з очільниками соціально-психологічної служби

11 вересня 2024 року кафедрою спеціальної та інклюзивної освіти було організовано зустріч здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, що навчаються за освітніми програмами «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)», «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка)», «Корекційна психопедагогіка та інклюзивне навчання» з очільниками соціально-психологічної служби К-ПНУ імені Івана Огієнка, канд. психол. наук, доцентом Оксаною Логвіною та канд. психол. наук, ст. викладачем Юлією Данчук.
Під час зустрічі повідомили про діяльність соціально-психологічної служби, запити з якими можна звертатись до психологічної служби, обговорювалися проблеми переживання різних емоційних станів здобувачами, було проведено вправи на визначення власного емоційного стану.
Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися та працювати!
Дякуємо шановним колегам за проведену зустріч!
Вболіваємо за кожного нашого здобувача вищої освіти і завжди готові допомогти!
Тримаймося разом і віримо у Перемогу та світле майбутнє України!

АвторЧопік Олена

Обговорення ОПП “Корекційна психопедагогіка та інклюзивне навчання”

10 вересня 2024 року відбулася зустріч гаранта ОПП “Корекційна психопедагогіка та інклюзивне навчання” канд. психол. наук, доцента Буйняк М.Г. зі здобувачами вищої освіти Kor1-B24 групи першого (бакалаврського) рівня з метою обговорення освітньо-професійної програми “Корекційна психопедагогіка та інклюзивне навчання”. Здобувачів ознайомили із профілем ОПП, переліком освітніх компонентів, формою атестації.

АвторЧопік Олена

Участь гаранта О.І.Дмітрієвої у заходах Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

5 вересня 2024 року доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, канд. пед. наук, доцент Дмітрієва О.І., гарант ОПП «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)» взяла участь у спільному заході ГО «Прогресильні» та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти «Акредитація освітніх програм: які новації та виклики для ЗВО».

Протягом 1,5 год. присутні мали можливість ознайомитися з новаціями акредитації, про які розповів Голова Національного агентства Андрій Бутенко,  із змінами у процедурі здійснення акредитації освітніх програм за Положенням 2024 року (заступник Голови Національного агентства, Олена Єременко), із процедурою здійснення постакредитаційного моніторингу (заступник Голови Національного агентства Іван Назаров). Учасники заходу мали можливість заздалегідь та під час зустрічі задати питання та отримати на них вичерпні відповіді.

 

 

АвторЧопік Олена

Вітання першокурсникам

Шановні першокурсники, колектив кафедри спеціальної та інклюзивної освіти вітає вас з початком нового навчального року! Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, натхнення, вірних друзів, успіхів у всьому! Нехай цей навчальний рік стане для вас відправною точкою до підкорення нових вершин, відкриє для вас нові горизонти, стане часом успіхів і мрій! Щасливих вам студентських років!