Бесіда-діалог “Академічна доброчесність в освітньому процесі”, проведена Ю.А.Михальською

АвторЧопік Олена

Бесіда-діалог “Академічна доброчесність в освітньому процесі”, проведена Ю.А.Михальською

08.02.2023 р. членом комісії з питань академічної доброчесності, канд. психол. наук Михальською Ю.А., була проведена бесіда-діалог із здобувачами вищої освіти SoO1-B22, SoO1-B21 груп спеціальності Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія) та KorO1-B20, KorO1-B19, SoO1-M22 груп спеціальності Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка), присвячена актуальній темі академічної доброчесності: “Академічна доброчесність в освітньому процесі”.

Юлією Анатоліївною було висвітлено наступні питання: врегулювання конфлікту інтересів між учасниками освітнього процесу; врегулювання конфліктних ситуацій в освітньому процесі; протидія сексуальним домаганням, булінгу, дискримінації, утискам та гендерної нерівності; виявлення, протидія та запобігання корупції тощо.

Під час бесіди-діалогу Михальська Ю.А. наголосила на нормативних документах К-ПНУ з питань академічної доброчесності, зокрема: «Кодексі академічної доброчесності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (нова редакція)», «Положенні про дотримання академічної доброчесності педагогічними, науково-педагогічними, науковими працівниками та здобувачами вищої освіти в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (нова редакція)», «Методичних рекомендаціях з перевірки курсових, дипломних/кваліфікаційних робіт (проєктів), дисертацій здобувачів вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на рівень унікальності (нова редакція)», «Порядку перевірки рукописів монографій, підручників, навчальних посібників на рівень унікальності», «Положенні про врегулювання конфліктних ситуацій у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка», з якими здобувачі вищої освіти можуть ознайомитися на сайтах кафедри спеціальної та інклюзивної освіти та К-ПНУ.

 

Про автора

Чопік Олена editor