Екскурсія здобувачів вищої освіти до Кам’янець-Подільського ліцею №3

АвторЧопік Олена

Екскурсія здобувачів вищої освіти до Кам’янець-Подільського ліцею №3

16 травня здобувачі вищої освіти KorO1-B20 групи в межах вивчення дисципліни «Робота асистента вчителя і вихователя інклюзивних закладів» відвідали Кам’янець-Подільський ліцей №3.

Заступник директора, вчитель-дефектолог Шаповалова І.А. провела цікаву екскурсію по навчальному закладі, показала кабінети вчителів-дефектологів, сенсорну кімнату, медіатеку тощо. Ірина Анатоліївна поділилася власним досвідом роботи з учнями з особливими освітніми потребами, познайомила з документацією вчителя-дефектолога.

Здобувачі вищої освіти мали нагоду поспілкуватися з асистентами вчителів Остроушко І.В. та Констянтиновою О.А., які досить детально та доступно розповіли про свої функції в інклюзивному закладі, особливості співпраці з педагогами та батьками учнів з особливими освітніми потребами, показали наочні посібники, які використовують у роботі з дітьми.

Щиро дякуємо директору ліцею Токар О.В. за можливість відвідати ліцей, Шаповаловій І.А., Остроушко І.В. та Констянтиновій О.А. за цінний практичний досвід, за змістовні відповіді на безліч запитань! Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у вашій нелегкій роботі, нехай ваші учні радують вас своїми досягненнями!

Про автора

Чопік Олена editor