Вивчаємо практичний досвід

АвторЧопік Олена

Вивчаємо практичний досвід

24 травня здобувачі вищої освіти KorL1-B20 групи в межах вивчення дисципліни «Робота асистента вчителя і вихователя інклюзивних закладів» відвідали Кам’янець-Подільський ліцей №7.

Заступник директора з навчальної роботи Ганущак Н.Д. ознайомила з історією ліцею. Зокрема, зазначила, що перші інклюзивні класи в місті були відкриті саме в їхньому закладі. Вчитель-дефектолог Калащук Н.В. познайомила здобувачів із закладом, розповіла про особливості роботи вчителя-дефектолога. Асистенти вчителів розповіли про свої функції в інклюзивному закладі, особливості співпраці з педагогами та батьками учнів з особливими освітніми потребами, поділилися власним досвідом роботи, познайомили студентів з документацією.

Здобувачі вищої освіти отримали відповіді від фахівців на свої численні питання, мали нагоду детально розглянути різні пристрої, які використовують вчителі-дефектологи у роботі з учнями з особливими освітніми потребами.

Щиро дякуємо директору ліцею Лаврусевичу О.А. за можливість відвідати заклад, фахівцям команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами за цінний практичний досвід! Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, злагоди у колективі, невичерпної творчої енергії, успіхів у всіх починаннях!

 

Про автора

Чопік Олена editor