Науково-практичний семінар

Авторkpnu

Науково-практичний семінар

18-19 січня 2020 р. кафедрою корекційної педагогіки та інклюзивної освіти  спільно із Солобковецьким НРЦ Хмельницької обласної ради був проведений науково-практичний семінар «Невербальні засоби комунікації у навчанні та вихованні дітей з особливими освітніми потребами».

Програма семінару передбачала виступи з питань: «Особливості реалізації завдань «Нової української школи» з формування комунікативних компетентностей у дітей з особливими освітніми потребами» (доповідала док. пед. наук, професор Миронова С.П.), «Сутність і засоби невербальної комунікації» (доповідала канд. пед. наук, доцент Дмітрієва О.І.) та тренінг з невербальних засобів комунікації в роботі корекційного педагога (проводили канд. пед. наук, доцент Дмітрієва О.І., канд. психол. наук, доцент Михальська С.А., канд. психол. наук, асистент Михальська Ю.А.).

Також канд. пед. наук, доцентом О.І. Дмітрієвою було проведене практичне заняття «Невербальні засоби комунікації у навчанні, вихованні і корекційно-розвитковій роботі з дітьми з особливими освітніми потребами».

На завершення був організований круглий стіл «Індивідуальний підхід у використанні невербальних засобів комунікації» (док. пед. наук, професор Миронова С.П., канд. пед. наук, доцент Дмітрієва О.І.).

 

 

Про автора

kpnu administrator