Конференція за підсумками проходження практики

Авторkpnu

Конференція за підсумками проходження практики

21 жовтня 2021 р. на базі модульного середовища навчання MOODLE відбулася конференція із захисту практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти на посаді вчителя-дефектолога (олігофренопедагога) ІРЦ.
Усі здобувачі вищої освіти наголошували на особливому значенні такого виду практики для здобуття досвіду фахової діяльності, адже під час проходження її вони вперше побачили як здійснюється комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дітей і мали нагоду взяти участь у цьому процесі, мали змогу познайомитися із специфікою роботи фахівців ІРЦ з різними категоріями дітей з особливостями розвитку, бути присутніми на корекційно-розвиткових заняттях та проводити їх, спостерігати за участю батьків, за їх співпрацею з корекційними педагогами тощо.
Позитивні емоції, вдячність до корекційних педагогів, почуття відповідальності за високий рівень виконання професійних обов’язків, усвідомлення важливості роботи вчителя-дефектолога ІРЦ – таким був підсумок вражень здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти від проходження практики.
Вітаємо наших магістрів з набуттям нового, цікавого і важливого досвіду практичної роботи!
Щиро дякуємо адміністрації та колективам інклюзивно-ресурсних центрів (м. Кам’янець-Подільський, м. Ізмаїл), які забезпечили усі можливі умови для успішного проходження практики наших студентів і сподіваємося на подальшу співпрацю!

Про автора

kpnu administrator