Захист практики

Авторkpnu

Захист практики

12 листопада 2021 р., відбулася конференція із захисту виробничої практики на посаді вчителя спеціального закладу середньої освіти або навчально-реабілітаційного закладу здобувачів вищої освіти ІІ курсу ступеня вищої освіти «магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка)» (керівники практики: канд. пед. наук , доцент Дмітрієва О.І., канд. пед. наук, доцент Докучина Т.О., канд. пед. наук, доцент Чопік О,В., канд. психол. наук, старший викладач Буйняк М.Г.).

Активне обговорення наслідків практики, враження від нового досвіду, виокремлення спільних труднощів, позитив від спілкування з педагогами спеціальних закладів і НРЦ та від взаємодії з дітьми з порушеннями інтелектуального розвитку, усвідомлення необхідності і важливості роботи вчителів спеціальних закладів, впевненість у правильному виборі професії – такими були основні акценти виступів майбутніх корекційних педагогів під час конференції.

Вітаємо наших здобувачів вищої освіти з новими практичними здобутками і бажаємо максимальної користі і позитиву від навчання!

Щиро дякуємо усім закладам освіти, їх адміністраторам, педагогам за створені максимально комфортні умови для проходження практики наших здобувачів вищої освіти!

Про автора

kpnu administrator