Конференція із захисту практики

Авторkpnu

Конференція із захисту практики

22 листопада 2021 р.  на базі модульного середовища навчання  MOODLE відбулася конференція із захисту практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання на посаді вчителя-дефектолога (олігофренопедагога) ІРЦ.

Здобувачі вищої освіти звітували про виконання завдань практики, ділилися враженнями від спостережень за діяльністю фахівців ІРЦ, від власної роботи, наголошуючи при цьому на високопрофесійній підготовці працівників ІРЦ, їхній відданості професії, людяності, толерантності, любові до дітей з особливими освітніми потребами.

Керівники практики, викладачі кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, канд. пед. наук, доцент Дмітрієва О.І., канд. психол. наук, старший викладач Буйняк М.Г., канд. пед. наук доцент Чопік О.В. здійснивши ґрунтовний аналіз результатів перевірки матеріалів практики, привітали майбутніх корекційних педагогів з набуттям позитивного досвіду практичної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах ІРЦ.

Щиро дякуємо адміністрації та фахівцям  інклюзивно-ресурсних центрів (м. Кам’янець-Подільський, м. Коростишів, м. Калинівка, м. Мельниця-Подільська, м. Львів,м. Тернопіль, м. Хмельницький та інш.), які забезпечили усі можливі умови для успішного проходження практики наших студентів і сподіваємося на подальшу співпрацю!

Про автора

kpnu administrator