Академічна мобільність

АвторЧопік Олена

Академічна мобільність

Аспірантка кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Анжела МІШЕНІНА (науковий керівник – кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна ДОКУЧИНА) розпочала участь у програмі «Study Visits Programme for Ukrainian Students and Doctoral Candidates at the University of Warsaw». Це програма дослідницьких візитів для студентів і аспірантів з України у Варшавському університеті.
Програма передбачає короткі дослідницькі візити – від 3 до 6 місяців – з метою реалізації дослідження у Варшавському університеті. Під час реалізації програми зараховані студенти/аспіранти зберігають статус студента українського університету. Умовою участі у Програмі є проведення власної науково-дослідницької роботи у Варшавському університеті на будь-якому з напрямів, які пропонує університет.
Анжела МІШЕНІНА буде проводити дослідження відповідно до теми своєї дисертації, тому вивчатиме досвід Варшавського університету з підготовки студентів до роботи з дошкільниками з інтелектуальними порушеннями; особливості дошкільної освіти дітей з особливими потребами в Польщі.
Успіхів Анжелі і цікавих результатів, нових знайомств!

Про автора

Чопік Олена editor