Гостьова лекція доцента кафедри спеціальної та інклюзивної освіти  Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка

АвторЧопік Олена

Гостьова лекція доцента кафедри спеціальної та інклюзивної освіти  Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка

7 квітня 2023 р. в межах підписаного договору про співпрацю кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з кафедрою спеціальної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)», було організовано гостьову лекцію доцента кафедри спеціальної та інклюзивної освіти  Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, кандидата педагогічних наук Колишкіна О.В. з теми «Засоби адаптивної фізичної реабілітації та методика їх застосування».

Чітка організація та ефективна демонстрація лекційного матеріалу, поєднання теоретичних аспектів адаптивної фізичної реабілітації з демонстрацією практичних прийомів їх застосування, вільне володіння аудиторією, вміння організувати взаємодію із слухачами сприяли активному сприйняттю і засвоєнню матеріалу, викликали питання у здобувачів вищої освіти, на які Олександр Володимирович надав вичерпні відповіді.

Здобувачі вищої освіти, викладачі кафедри спеціальної та інклюзивної освіти щиро вдячні О.В. Колишкіну за змістовну лекцію, цікавий матеріал, позитивне налаштування на роботу і результативний захід.

Бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги, Перемоги і Миру, можливості надалі зустрічатися і співпрацювати!

 

Про автора

Чопік Олена editor