Гостьова лекція О.В.Боряк, доктора педагогічних наук, професора СумДПУ

АвторЧопік Олена

Гостьова лекція О.В.Боряк, доктора педагогічних наук, професора СумДПУ

20 квітня 2023 р. в межах укладеної угоди про співпрацю кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з кафедрою спеціальної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та в межах ООК «Логопедія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)», «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка)» відбулася гостьова лекція завідувача кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, доктора педагогічних наук, професора Боряк О.В. з теми «Логопедичний масаж як засіб корекції артикуляційної моторики при порушеннях мовлення».

Динамічне та емоційне повідомлення лекційного матеріалу, практико‑орієнтований підхід, цікавий демонстраційний матеріал, постійна комунікативна взаємодія з аудиторією, мотивація до успішного навчання та подальшого професійного зростання майбутніх фахівців ‒ усе це було максимально використане Оксаною Володимирівною під час гостьової лекції.

Здобувачі вищої освіти, викладачі кафедри спеціальної та інклюзивної освіти щиро вдячні завідувачу кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, доктору педагогічних наук, професору Оксані Володимирівні Боряк за короткий екскурс в історію Сумського педагогічного університету імені А.С. Макаренка та кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, змістовну гостьову лекцію, серйозне налаштування здобувачів вищої освіти на підхід до професії,  за позитивне бачення перспективи подальшої співпраці між нашими кафедрами та університетами.

Бажаємо міцного здоров’я, терпіння,  творчого натхнення, можливості спокійно працювати і разом наближати Перемогу і Мир!

Про автора

Чопік Олена editor