Зустріч з директором Кам’янець-Подільського НРЦ в рамках моніторингу ОП

АвторЧопік Олена

Зустріч з директором Кам’янець-Подільського НРЦ в рамках моніторингу ОП

26 жовтня 2023 року в рамках моніторингу освітньо-професійних програм “Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)”, “Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка)” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, “Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка) другого (магістерського) рівня вищої освіти та ОНП “Спеціальна освіта” третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти відбулася зустріч гарантів ОП та членів проєктних груп, канд. пед. наук, доцента Дмітрієвої О.І. та канд. пед. наук Докучиної Т.О. з директором Кам’янець-Подільського НРЦ Хмельницької обласної ради Ганушкевич І.Б.

Специфіка роботи з дітьми з інтелектуальними порушеннями у сучасних умовах, здобутки колективу Центру та проблеми сьогодення, слушні пропозиції щодо освітньо-професійних програм та багато іншого вдалося обговорити сьогодні у невимушеній, позитивній робочій атмосфері, яку створила для гарантів директор центру.
Щиро дякуємо Інні Борисівні за високу оцінку роботи кафедри спеціальної та інклюзивної освіти К-ПНУ імені Івана Огієнка, за теплі слова стосовно колишніх випускників, а сьогодні – педагогів Центру, за готовність зустрічати наших здобувачів вищої освіти з метою ознайомлення з закладом, проходження різних видів практик, за пропозиції щодо удосконалення освітньо-професійних програм!

 

Про автора

Чопік Олена editor