Завершальна зустріч у межах реалізації сертифікатної програми «Створення інклюзивного середовища в закладах загальної середньої освіти»

АвторЧопік Олена

Завершальна зустріч у межах реалізації сертифікатної програми «Створення інклюзивного середовища в закладах загальної середньої освіти»

24 квітня відбулася завершальна зустріч у межах реалізації сертифікатної програми «Створення інклюзивного середовища в закладах загальної середньої освіти» для науково-педагогічних працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, яка тривала впродовж березня-квітня 2024 року. Метою програми було формування інклюзивної компетентності науково-педагогічних працівників щодо підготовки майбутніх вчителів ЗЗСО до реалізації завдань інклюзивного навчання. Кожен учасник отримав сертифікат (30 годин / 1 кредит ЄКТС) про проходження програми.

Миронова Світлана Петрівна, доктор педагогічних наук, професор, проректор з наукової роботи К-ПНУ імені Івана Огієнка, підвела підсумки роботи, проаналізувала результати підсумкового опитування учасників програми. Наприкінці зустрічі науково-педагогічні працівники подякували розробникам програми, Мироновій С.П. і Чопік О.В., за можливість підвищити свою інклюзивну компетентність, цікаві заняття, нові знання та вміння.

Дякуємо учасникам програми за активність, влучні запитання на заняттях, участь в обговоренні проблемних ситуацій, сумлінне виконання завдань на тренінгу!

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати заради щасливого майбутнього наших дітей!

   

Про автора

Чопік Олена editor